Byla miláčkem Ameriky a diváků po celém světě. Kritici jí věštili zářnou filmovou kariéru, tu ovšem drobná blondýnka z Prciček vyměnila za skandální excesy, jichž se ve většině případů dopouštěla pod vlivem alkoholu. Z cudné Vicky na plátně se před zraky zaskočeného světa stala nespoutaná dračice se sebedestruktivními sklony. A o takové v Hollywoodu není zájem.

Reidová se stáhla do ústraní a jednou za čas připomněla svou existenci rolí v céčkovém filmu typu Žraloknádo. Avšak po té nevinně vyhlížející dívce nezbyly ani památky. Tara si v průběhu poslední dekády prošla nepovedenými plastickými operacemi, liposukcemi a obrovským úbytkem váhy.

Před několika dny se Reidová po delší době objevila na veřejnosti a to hned v plné parádě. Na pláži v Miami poskakovala kolem přátel v růžových plavkách, které na ní doslova visely. Její ochablé tělo okamžitě znepokojilo uživatele sociálních sítí, podle nichž herečka opět propadla anorexii. Jenže jak Reidová už několikrát upozornila, žádnou poruchou příjmu potravy netrpí, je pouze „přirozeně hubená“.  

VIDEO: Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty 

Video
Video se připravuje ...

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií