Norbert Dolinský patří mezi ostřílené moderátory a každou neděli ho diváci vidí v politickém diskuzním pořadu V politice. A právě tady se mu během jedné debaty udělalo nevolno a v přímém přenosu ho křísili. Údajně mu nevolnost způsobil respirátor. 

Ano, Norovi Dolinskému se udělalo během vysílání nevolno, proto jsme přerušili diskuzi naživo. Věříme, že šlo jen o krátkou indispozici, když se rozhodl, že o přestávce se vrátí k moderování relace,“ vysvětlila portálu Nový Čas ředitelka komunikace a strategického vývoje TA3 Oľga Dúbravská.

Moderátor má ale tentokrát daleko závažnější problém. Policie ho z úterý na středu zadržela a dechová zkouška odhalila alkohol v krvi. Měl nadýchat 1,7 promile! 

VIDEO: Někdejší alkoholik Slezáček přiznal: Partnerka před ním schovává lahve! On ale všechny skrýše zná

Video
Video se připravuje ...

Někdejší alkoholik Slezáček přiznal: Partnerka před ním schovává lahve! On ale všechny skrýše zná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Alkoholem pohroužený řidič byl okamžitě zadržen na svobodě a eskortován na nejbližší policejní oddělení k provedení dalších procesních úkonů. Věc bude realizována v tzv. “Super rychlém" řízení s návrhem na podání obžaloby. Norbert půjde před soudce v zákonem stanoveném čase - do 48 hodin,“ zní policejní stanovisko.

K vzniklé situaci se vyjádřila i televize. „Máme už informace, které zveřejnila Policie ČR - Ústecký kraj. Velmi nás mrzí vzniklá situace. Celý incident budeme řešit s Norem interně,“ vyjádřila se pro Topky.sk ředitelka komunikace a strategického rozvoje TA3 Oľga Dúbravská.

Fotogalerie
9 fotografií