Americký herec, režisér, producent, scenárista, komik a dabér Jonah Hill se neřadí mezi hvězdy, které by patřily do „áčkového“ seznamu hollywoodských celebrit. Ve filmech hraje zpravidla vedlejší role, ať už to byl Vlk z Wall Street, kde se objevil po boku Leonarda DiCapria (46), či komedie 22 Jump Street, v níž si zahrál s Channingem Tatumem (41). Přesto se však i v této složité době, kdy se i mnohem známější hvězdy zbavují svých „zbytečných“ nemovitostí a prodávají domy na plážích, on rozhodl naopak pro investici. Za devět milionů dolarů (což je více než 193 milionů korun) si pořídil luxusní vilu v Kalifornii.

Přepychově vypadající dům v Malibu se původně na trhu ocitl za částku mnohem vyšší, tedy za 11 milionů dolarů (236 milionů korun), Hill, jenž se v poslední době pyšní blond přelivem, ale kývl na koupi až ve chvíli, kdy o dva miliony zlevnil. Shodou okolností Hill koupil tohle stavení od Richarda a Laurie Starkových, majitelů populární řady šperků a oděvů značky Chrome Hearts. V roce 2019 si dokonce pořídil svou vilu v Santa Monice od jejich nejstarší dcery, písničkářky Jesse Jo Starkové (30). Bydlí v ní ovšem sám, jelikož se svou snoubenkou, fotografkou Giannou Santosovou (32), se rozešel minulý rok.

VIDEO: Trailer k filmu Vlk z Wall Street

Video
Video se připravuje ...

Vlk z Wall Street Bontonfilm

Při pohledu na dvoupatrový domek ale člověk chápe, proč byl tak drahý. Dům byl postaven v roce 1980 a od té doby prošel rekonstrukcí. Jedná se o modernistické stavení a naleznete v něm čtyři ložnice (pročež „hlavní“ ložnice má balkon) a čtyři koupelny, jídelnu s barem i prostorný obývák. Dům má vlastní garáž pro několik aut, saunu a parní lázně. Nechybí zde pochopitelně ani takové samozřejmosti jako vlastní bazén i s vířivkou jakoby ve stylu laguny, golfový vozík či plně venkovní kuchyně, naprosto ideální pro grilovačky. Na střeše, ze které je nádherný výhled po okolí, je terasa vhodná pro párty.

Dům se nachází v přímořské Malibu Colony, což je exkluzivní uzavřená komunita, která zahrnuje další celebrity. Mezi Hillovými sousedy tak bude například zpěvák Sting (69), hudební skladatel Michael Balzary (58), známější pod svým uměleckým pseudonymem Flea, herec Rob Reiner (74) či profesionální tenista John McEnroe (62). Nemovitost se tedy nenachází přímo u moře, jak bývá zvykem, ale je umístěna přes ulici od pláže, a to v bezpečí před bouřlivými vlnami, které zde dokážou pořádně potrápit starousedlíky. Pro milovníka surfování, jakým Hill je, jsou však zcela ideální.
Fotogalerie
23 fotografií