Herec byl spatřen v Burbanku v Kalifornii, když se byl mezi natáčením projít. I slepý by si všiml jeho nově nabytého objemu. Přitom v roce 2011 výrazně zhubl. Ze svých 250 liber (cca 125 kg) byl schopný shodit 40 liber (cca 20 kg). Dokonce ho při tom povzbuzoval jeho herecký kolega z filmu Moneyball Brad Pitt. Hill si začal dávat pozor na stravu a živil se hlavně japonskou kuchyní. Sám v ABC News přiznal, že vše je jenom o jídle a moc by si přál, aby někdo vynalezl zázračnou hubnoucí pilulku nebo gin.

V poslední době se asi na své stravovací návyky vykašlal a kila se mu rychle vrátila. Na procházce v Burbanku měl ale v ruce zeleninovou šťávu a lahev s vodou. To by mohlo nasvědčovat tomu, že se rozhodl jít trochu do sebe a nějakých kil se zase zbavit.

Podle webu Radar online v létě překročila Hillova váha 270 liber (cca 135 kg). To je nejvíc, co kdy vážil. I tak se v současnosti věnuje několika projektům. K vidění bude v thrilleru True Story s Jamesem Frankem nebo ve třetím díle Jump Street. Tam se po boku Channinga Tatuma opět objeví v roli Schmidta.

Fotogalerie
6 fotografií