Madonna má nové bydlo na západním pobřeží! Známá zpěvačka a skandalistka, která se proslavila v osmdesátých letech hity Material Girl, Like A Prayer, Like A Virgin či Papa Don’t Preach, se rozhodla zapustit kořeny v Los Angeles, kde si zakoupila sídlo v Hidden Hills. Nemovitost původně patřila kanadskému zpěvákovi Abelovi Makkonenu Tesfayeovi, známějšímu pod pseudonymem The Weeknd, jenž se ji snažil prodat od června 2020. Za stavení, které zakoupil v roce 2017 za 18,2 milionu dolarů (398 milionů korun), požadoval rovných 25 milionů dolarů (546 milionů korun). Tato suma se ovšem zdála potenciálním zájemcům příliš vysoká, a tak musel hudebník postupně zlevňovat.

To poskytlo Madonně příležitost počkat si na lepší, mnohem nižší nabídku. V prosinci loňského roku cena klesla na částku 22 milionů dolarů (481 milionů korun), později ještě víc. Smlouvu se nakonec slavné pěnici, která s Weekendem vystupovala na Super Bowlu, podařilo uzavřít za 19,3 milionů dolarů (což činí více než 422 milionů českých korun). Na prodeji tedy The Weeknd nakonec nevydělal tolik, jak původně očekával, přesto se ocitl zhruba 1,1 milionů dolarů (zhruba 24 milionů korun) v plusu.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Při pohledu na nádherné panství je ovšem jasné, že za ty peníze bezesporu stojí. A vy se o tom můžete přesvědčit v naší galerii. Usedlost se nachází na třech akrech půdy v soukromé uzavřené komunitě, a může se pochlubit hlavním domem se sedmi ložnicemi a „domkem pro hosty“ se dvěma ložnicemi. V hlavní budově se nalézá stylový obývací pokoj, jídelna, velká kuchyně se dvěma pulty, a bar. Nechybí klimatizovaný vinný sklípek s dramatickým, téměř sci-fi osvětlením, kancelář s krbem, salonek s integrovaným mediálním vybavením a posilovna vybavena nejmodernějšími stroji a fotbálkem pro zábavu. Pod schody zase naleznete nádherný křídlový klavír.

Před vilou naleznete veliký bazén, nechybí pochopitelně ani terasa vhodná jak na slunění, tak i na grilovačky, a velké baseballové hřiště. K dispozici je zde i garáž pro pět vozů, stylizovaná do jakési galerie automobilů ve stylu diskotéky s osvětlovacími LED pásy v tyrkysové barvě, zabudovanými do podlahy s vysokým leskem, což také vypadá jako výzdoba z nepříliš vzdálené budoucnosti. Kolem budov jsou vrostlé stromy, především sekvoje, které zpěvačce a jejím bližním dopřejí jistě tolik potřebné soukromí. Zpěvačka by mimochodem měla aktuálně randit s Ahlamalikem Williamsem (26), o 36 let mladším profesionálním tanečníkem.
Fotogalerie
132 fotografií