Od dubna 2020 bojoval představitel vedoucího garáží Bureše z filmu Kamarád do deště se zrádnou rakovinou krve. Ačkoliv se jeho zdravotní stav postupně zlepšil do takové míry, že mohl být propuštěn do domácí péče, poslední lednový víkend naposledy vydechl, ve společnosti své dcery Wandy a manželky Veroniky 

Video:Andrej Hryc říkal: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

„Vypadal úplně klidně. Poslední hodiny nebyl ve stresu, ani nemám pocit, že by se bál,“ vypověděla zdrcená producentka serveru Nový čas. Obě ženy se snažily Andrejův nevyhnutelný konec oddálit rozmluvami, herec ale postupně odcházel. „Nejprve mu odešlo vědomí a potom dech a srdce. Zpomalilo se, až se zastavilo,“ doplnila Wanda. Poslední slova, která si s otcem vyměnila, byla: Miluji tě.

Pozůstalí po více než týdnu od Hrycovy smrti zveřejnili informace o nadcházejícím posledním rozloučení. Široká veřejnost mu bude moci vzdát hold 16. února v bratislavském krematoriu. Vše ale bude záviset na epidemiologické situaci – pokud se koronavirové epidemie na Slovensku zhorší, bude pieta probíhat ve výrazně omezeném počtu. 

VIDEO: Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna Blesk TV

Fotogalerie
55 fotografií
Andrej Hryc poděkoval za podporu a také dárcům krve a kostní dřeně.
Autor: facebook: Andrej Hryc