„Termín pohřbu ještě nemáme. Budeme to řešit, teda já ne, protože jsem ještě v karanténě. Budeme se snažit oddálit pohřeb, co nejvíc to půjde, abychom se dali do kupy, neboť s mámou ještě nejsme zdravé,“ prozradila slovenskému serveru Pluska.sk Hrycová, která se z koronavirového onemocnění léčí jíž několik týdnů. Nakažený je také její manžel.

Video: Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Producentka si je jistá, že by otce potěšilo poslední rozloučení pro širokou veřejnost, současná špatná epidemiologická situace na Slovensku to ale příliš nedovoluje. „Musím zjistit, jaká jsou pravidla. Vím, že je omezený počet lidí, kteří mohou přijít do krematoria,“ doplnila s tím, že rozloučení nepřeje ani počasí.

Protože je ale tlačí čas, je jednou z nejpravděpodobnějších variant kremace v rodinném kruhu. Uložení popela by pak případně odsunuli na léto. Možnost veřejného rozloučení Wanda přesto nezatracuje. „Budu-li vědět něco o rozlučce, dám informaci ven. Kdo bude chtít přijít, ať přijde, budu velmi ráda. Hlavně ať už máme my jako rodina ten covid za sebou, je to nekonečné,“ uzavřela.

VIDEO: Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií