Hercův syn Hugo Hryc tragicky zahynul při autonehodě v bratislavské části Lamač. Jeho rodiče se pak místu nehody dlouho vyhýbali, ale v roce 2017 tam přece jen přišli zapálit svíčku. „Je velmi těžké o tom mluvit. Já tudy zásadně nejezdím autem. Ale když je takový den, tak tam jít musím, i když nechci. To nepochopí nikdo, kdo to nezažil,“ řekl tehdy Novému času Hryc.

Ten svého syna velmi miloval, ovšem krutou hříčkou osudu o něj přišel. Hugo totiž nejprve onemocněl rakovinou varlat, ale jako správný bojovník se s chorobou popral a přemohl ji. Jenže pak přišla další rána... „Myslel jsem si, že už mě čeká relativně pokojné a pohodové období. A najednou přijde jobovka nejhoršího druhu, jakou si dokážete představit,“ stěžoval si herec z Ulice či filmu Kamarád do deště pro Nový čas.

K osudné chvíli došlo 21. prosince 2008 - tehdy se Hugo Hryc s kamarádem Jakubem Karasem zabili při autonehodě, když ve vysoké rychlosti najeli na ostrůvek, kterého si nevšimli, a jejich auto narazilo do sloupu pouličního osvětlení. Hugo byl na místě mrtvý, jeho kamarád Jakub zemřel při převozu do nemocnice.

VIDEO: Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i o životní tragédii

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna Blesk TV

Právě kvůli tomu pak Hrycovi léta Vánoce neslavili, vždy na ně doléhaly vzpomínky. „Už teď tu panuje ponurá atmosféra. Ale s tím se nedá nic dělat. Je to prostě tak,“ posteskl si Andrej.

Blízký vztah měla k Hugovi také jeho sestra Wanda Hrycová. „Je neuvěřitelné, jak rychle běží čas… Dnes však už vím, že i když se zdá, že tu nejsi, bdíš nad námi každý den. Získala jsem nejlepšího anděla strážného. Děkuji. I tak mi ale strašně chybíš,“ napsala před časem na sociální síť krásný vzkaz. Bohužel čas plyne a nyní se bude muset smířit s další smrtí v rodině. Její otec zemřel v noci ze soboty na neděli, prý nad ránem...

VIDEO: Andy Hryc o práci

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Fotogalerie
44 fotografií