Po únosu synů Harlowa Paxe (8) a Theodora Stevena (6) jejich vlastním otcem z nákupního střediska a po jejich následném zavlečení do zahraničí neměla u sebe zrzavá moderátorka Vera Wisterová své chlapečky dlouhých devět měsíců. Podle jejího bývalého manžela bylo nespravedlivé, že měli oba kloučci zůstat po rozvodu s matkou, zatímco jemu v roce 2017 slovenské i izraelské soudy přiřkly návštěvy u synků v notně omezeném čase, a tak se odhodlal ke skutečně promyšlenému zločinu.

Po skončení soudních tahanic, které jaksepatří zkomplikovala koronavirová pandemie, se ovšem americký soud jasně vyjádřil ve prospěch Wisterové a přiměl Jeremyho Hulshe syny vydat. Děti, které mají nejen slovenské, ale i americké občanství, se tak vrátily zpět na Slovensko.

Vera se pak rozhodla vymoci od svého exmanžela peníze za všechny útraty, které musela v boji o syny vynaložit. Nešlo totiž o zanedbatelnou částku: Wisterová byla nucena pendlovat mezi Bratislavou a Chicagem a letenky za velkou louži rozhodně nejsou za pakatel. Musela si zaplatit služby enormně drahých zahraničních právníků, ubytování sobě i jim, a tak dále. Právě tyto položky jsou nyní předmětem nového dohadování se na soudech.

VIDEO: LESK! Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video
Video se připravuje ...

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala Blesk

Rodinné drama stále pokračuje: Jeremy totiž stihl včas vyhlásit osobní bankrot, a soud proto žádosti moderátorky, aby jí ony vynaložené náklady zaplatil, nevyhověl. Podle nejnovějších dostupných dokumentů, které má k dispozici slovenský deník Nový Čas, budou americké soudy nejdříve řešit Jeremyho námitky proti navrhované částce, ale i důvody jeho bankrotu, které ho postavily do pozice člověka neschopného platit své závazky.

Hulsh protestuje, že suma, kterou Wisterová vyčíslila, je absurdně vysoká a přemrštěná, a že on je nezaměstnaný. V době, kdy protizákonně držel své syny v USA, byl podle svých slov otcem na plný úvazek, neměl navíc žádný stabilní příjem, a ještě je prý obtěžkán finančním dluhem vůči své vlastní matce. Ta přitom, jak se ukázalo, o únosu vnoučků v říjnu 2019 moc dobře věděla, svého syna, na kterého byl dokonce vydán mezinárodní zatykač, v této činnosti dokonce podporovala…

Veřina cesta k odškodnění se tak stále více a více komplikuje, jelikož právě osobní bankrot by Hulshovi mohl dopomoct k tomu, aby se legálně vyhnul povinnosti vyrovnat požadovanou finanční kompenzaci.

VIDEO: LESK! Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky!

Video
Video se připravuje ...

Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky! Blesk

Fotogalerie
41 fotografií