Obě filmové hvězdy tvrdí, že jediné, po čem touží, je nejlepší zájem jejich šesti dětí, ale každý z nich si ho představuje jinak. Magazín ET Online zjistil, že Brad Pitt bude u soudu požadovat pevnou oporu pro budoucí opatrovnictví dětí 50/50, tedy klasickou střídavou péči, a vkládá velké naděje do toho, že se mohou pokusit o společné rodičovství, což pro vývoj dětí požaduje za velmi důležité. Styl péče a výchovy své Angeliny plně respektuje a chápe, že má na srdci jen jejich dobro.

Angelina chce být sice »spravedlivá«, co se času stráveného s dětmi týče, ale už dopředu si vymiňuje několik důležitých podmínek. Například si nepřeje, aby děti v Los Angeles bydlely či nocovaly u Brada, anebo žádá, aby měla kdykoli právo bez vysvětlování odcestovat i s potomky do Evropy nebo Asie, jak často vyžaduje její profese. Všechny podmínky ovšem určí až soud.

VIDEO: Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! 

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! Falcon

Právníci herečce radí, aby zůstávala klidná a při zemi. Ještě před začátkem soudu totiž jednu důležitou při prohrála: To když požádala o odvolání jejich rozvodového soudce Johna W. Oudekirka a nebylo jí vyhověno. Podle ní má soudce profesní a finanční vazby na Pittovy právníky a mohl by být zaujatý.

Alkohol a násilí?

Brad a Angelina tvořili pár více než deset let, Angelina však požádala o rozvod v roce 2016 pouhé dva roky po svatbě kvůli tomu, že Pitt údajně často pije a bývá násilnický. Mají celkem šest dětí Maddoxe (19), Paxe (16), Zaharu (15), Shiloh (14) a dvojčata Knoxe s Vivienne (12). Tři jsou vlastní (Shiloh, Knox a Vivienne) a tři adoptované.

VIDEO: Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl?

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
74 fotografií