Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Osudoví muži nezkrotné Angeliny Jolie (45): Léta jí nadbíhal i Mick Jagger (76)!

/
  • Angelina a její tři manželé
    4. června 2020 ● 14:00

    Poprvé se Angelina Jolie (45) vdávala už v 21 letech. Jejím manželem se stal herec Jonny Lee Miller (47). A právě v době, kdy prožívala nejdivočejší fázi svého života plného tetování, drog, alkoholu a aférek, jí začal nadbíhat frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger (78). 

     

  • 1.

    Rocker Jagger

    Rockové hvězdě padaly ženy k nohám, ale on chtěl Angelinu. Učarovala mu poté, co účinkovala ve videoklipu Rolling Stones k písni Anybody Seen My Baby? I když je Mick Jagger jen o čtyři roky mladší než Angelinin otec Jon Voight (81), tak jí prý neustále telefonoval na záznamník a daroval jí i diamantové náušnice za (v přepočtu) 100 tisíc korun. „Trochu mi nahání strach. To mám rád,“ tvrdil Jagger ve své biografii, ale tehdy neznámá herečka mu odolala a užívala si s manželem. 

    Angelina a první manžel Jonny Lee Miller
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Druhá svatba

    První manželství jí ale nakonec vydrželo pouhé tři roky, protože jí do cesty vstoupil hollywoodský svůdník Billy Bob Thornton (64). Vzali se v roce 2000 a jejich svazek provázely šílené zkazky o tom, že mají v přízemí domu mučírnu. Thornton teď uvedl věc na pravou míru a vysvětlil, že to bylo jen nahrávací studio. Ale zprávy o tom, že nosil na krku krev svého protějšku, potvrdil. Koupili si prázdné medailonky, řízli se do prstů, potřísnili medailonky trochou krve a nosili to na krku. Vskutku zvláštní romantika!

    „Bylo to šílené. Od roku '95 až do doby, kdy jsme se s Angelinou rozešli, což bylo myslím v roce 2003, to byla smršť,“ říká herec. Angelina Jolie také nosila na rameni tetování zasvěcené Thorntonovi. Po rozvodu se ho pak laserem zbavila.

    Angelina a Billy Bob Thornton
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Osudové setkání s Pittem

    Posledním manželem krásné herečky se stal Brad Pitt (56). Zamilovali se do sebe v létě 2004 během natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith (2005), i když byl herec v té době ženatý s Jennifer Anistonovou (51). V lednu 2006 oznámili, že čekají dítě. Shiloh Nouvel Jolie-Pittová se narodila 27. května 2006 v Namibii v Africe císařským řezem. Později se jim narodila i roztomilá dvojčátka a kromě toho spolu vychovávali i několik adoptovaných dětí. V roce 2014 na zámku ve Francii pár, kterému se přezdívalo Brangelina, oslavil veselku. Angelina měla šaty od Versaceho a závoj zdobený kresbami svých dětí. Za dva roky oznámili konec. 

    Angelina nedávno otevřeně přiznala, že byla během rozvodu na dně a bojovala s démony. Doslova se ztrácela před očima. Brad Pitt na tom nebyl lépe a v jednom rozhovoru šel taky s pravdou ven. Jako vlastník vinic pil víno ve velkém a jinak na tom nebyl ani s vodkou. Začal chodit na terapie a vzdal se alkoholu. 

    Pitt a Jolie si „ano“ řekli v srpnu 2014.
    Autor: archiv Blesku

    VIDEO: Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! Falcon

    Fotogalerie
    69 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy