Nešťastnou diagnózu si bollywoodská herečka, zpěvačka a vítězka soutěže Miss World vyslechla poté, co navštívila svého nakaženého manžela Abhiska Bachchana (44) a tchána Amitabha (77) v nemocnici. Oba jsou hospitalizovaní s mírnými příznaky.

„Aishwarya a Aaradhya byly také pozitivně testovány na covid-19. Budou se izolovat doma. Zbytek rodiny včetně mé matky měl negativní testy,“ informoval Abhishek fanoušky na twitteru a dodal, že s otcem nemocnici ještě nějaký čas neopustí. Především otcův zdravotní stav, ač nemoc zvládá, budou doktoři vzhledem k rizikovému věku nadále sledovat.

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání. Bára Horáková, Lukáš Červený

V roce 1994 titulovaná nejkrásnější žena planety se po výhře v prestižní soutěži prosadila jako herečka s celou řadou úspěšných filmů na kontě. Svůj jedinečný talent mnohokrát dokázala i Hollywoodu. Manželství s jedním z nejslavnějších indických herců Abhiskem Bachchanem uzavřela v roce 2007, dcera se jim narodila o pět let později.

Patří k nejznámějším a nejoblíbenějším párům Bollywoodu, často se jim přezdívá indičtí Brad Pitt a Angelina Jolie. Na rozdíl od těchto dvou prominentů Bachchan a Rai rozvod neplánují.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti .

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií