Libido ho neopustilo ani v 70 letech, kdy mu manželka Natty přivedla na svět dalšího potomka. Stella se narodila 13. srpna 2003 a je nejmladší z klanu Belmondů – bratrovi Paulovi je 57 a sestře Florence 60. Herec měl ještě dceru Patricii (†36), ta zemřela v roce 1994. Se svými sourozenci Stella ale nemá vzhledem k obrovskému věkovému rozdílu téměř žádný vztah.

Pro Natty Belmondovou (56) je Stella prvním dítětem a právě ona je hlavním důvodem toho, že mezi expartnery vydržel přátelský vztah i po jejich rozvodu v roce 2008.

Video: Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu.

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Stella si před nedávnem založila sociální sítě a plní je svůdnými selfies z dovolené u moře nebo z chvilek volna. Půvab a charisma, jež zdědila po rodičích, jí nikdo neodpáře. Její krása neunikla ani hledáčku předních modelingových agentur, na kariéru »chodící manekýny« ovšem Stella nepomýšlí. Stejně jako táta by se ráda věnovala hraní ve filmech. Se svým otcem má koneckonců jedinečný vztah a obdivuje, co v životě dokázal.

Tři týdny před skonem slavného otce se Stella stala plnoletou a to, že se toho její táta dožil byl pro ní jistě krásný dárek. Na smrt tatínka zatím veřejně nereagovala. 

Nadaná studentka bilingvní školy v Paříži a jezdkyně na své šedé klisně se nechala slyšet, že nosit jméno Belmondo je pro ni až ponižující.

Na své jméno jsem hrdá, ale není snadné ho nosit. Nesnáším být jím definovaná, je to téměř ponižující. Raději bych byla brána vážně za své zásluhy,“ povzdechla si v rozhovoru s novináři a šokovala tím celý francouzský svět. „Nevím, jestli se mi podaří uniknout, ale je pravda, že v naší rodině víceméně každý vykonává uměleckou profesi. Nyní je ale na prvním místě moje studium,“ zdůraznila kráska pro web public.fr v listopadu 2019.

Neumí říct ne. Táta je pro mě více kamarádem než autoritou,“ cituje Stellu server WTN. Na jeho zevnějšku se možná podepsal zub času, duší byl ale stálé mladík a bavič, který byl připraven ji rozesmát, když na ni přišly chmury.

VIDEO: Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video
Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková? Bára Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií