Třebaže Paltrowovou nesledujete, po zaznění slova Goop se vám bezesporu vybaví svíčka s celkem originální vůní – její vlastní vagíny. Kromě toho ale představitelka Pepper z Iron Mana do své lifestyle značky překlopila mnoho dalších soukromých aspektů, například svůj sexuální život. V článcích radí čtenářkám, jak si co nejlépe užít, a nenápadně jim podsouvá pomůcky, jimiž si sama dělá dobře.

Brzy by tak lidé mohli zjistit, jak to má ráda další slavná sexbomba a po čem voní její intimní partie. Podle nejnovějších informací, které nejmenovaný zdroj předložil deníku The Sun, bude Victoria Beckhamová s největší pravděpodobností zakládat značku s podobným zaměřením jako Goop.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Vlastní výrobky přitom nejsou Victorii vůbec cizí. Kromě módního impéria pojmenovaného po sobě založila také stejnojmennou kosmetickou značku VB Beauty. Obě odvětví však v posledních měsících zasáhla koronavirová krize a bývalá zpěvačka finančně strádá. Založení dalšího, tentokrát konkurencí osvědčeného brandu by mohla nabrat druhý dech; Goop vydělával i během koronakrize, zatímco Beckhamová musela propouštět.

Je však otázkou, čím Vicky obohatí přesycený trh. Vůni vaginy i orgasmu nám už přinesla Paltrowová, a jak sama předvedla, to nejkontroverznější zboží prodává. Kontroverze je však „ledové královně“ Victorii, stejně jako nadhled nebo úsměv, zcela cizí.

VIDEO: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií