Do povědomí filmových diváků se sice tahle sympatická Slovenka dostala díky roli svůdné violoncellistky Blanky v Oscarem oceněném snímku Kolja, záhy se však vydala za velkou louži hledat své místo v životě. To sice nenalezla, zahrála si jenom v několika málo seriálech a filmech nepříliš významné role, nemoc otce ji ale zase přiměla vrátit se k našim sousedům. Odsud Silvia Šuvadová, co je známá svým duchovním pohledem na svět a na život jako takový, znepokojeně sleduje dění v USA. A rozhodla se jednat!

Účastnila se totiž hromadné, celosvětové mírové meditace, jejímž cílem bylo odvrátit všechnu tu negaci a násilí, které s sebou přinášejí demonstrace za zbytečně promarněný život George Floyda (†46). To byl muž černé pleti, který zahynul při drsném policejním zásahu. „Posílali jsme energii, fialové a růžové světlo přes naše srdce a přes naše ruce do Spojených států amerických a do celého světa,“ nechala se na svých facebookových stránkách slyšet Silvia, velká milovnice jógy a všeho spirituálního a magického.

VIDEO: V Koljovi si Šuvadová zahrála s malým Andrejem Chalimonem (30)

Video
Video se připravuje ...

Andrej Chalimon alias Kolja zdraví čtenáře Blesku Blesk.cz

Meditace ji zastihla na poměrně světském místě: na grilovačce. Aby měla na správné duševní rozpoložení klid, odebrala se do auta společně se svým synovcem a kamarádem. „Asi chci říct to, že meditovat v době, kdy meditují desítky a možná stovky a tisíce lidí na celém světě a myslí na totéž všichni na celém světě, tak je to pocit nebo věc, která se ani nedá popsat slovy. My se spojíme s lidmi na celé planetě v různých časových pásmech, čímž dokazujeme, že není čas a máme stejnou myšlenku a záměr,“ rozplývala se Šuvadová, která věří, že tato energie pomůže všem, kteří to potřebují, a že díky ní změní svět.

„Je to neskutečný zážitek, a když tomu dáte šanci, tak uvidíte, že váš život už nemusí být takový, jaký byl doteď, že může mít větší rozměr,“ láká charismatická herečka své příznivce k dalším meditacím, které mají dokázat, že se lidé dokáží spojit i k něčemu jinému než k buřičství. „Já vidím, že spousta lidí kolem mě trpí, že se snaží v tom povrchovém světě, v té naší realitě chytit nějaké věci a chtějí, aby ten život měl nějaký smysl, ale ten smysl je trošku hlouběji, trošku výš, a je trošku jiný a trošku větší. Začněme se probouzet!“

VIDEO: Expert o rasových nepokojích v USA: Trump by si mohl pohodlně nakráčet k znovuzvolení

Video
Video se připravuje ...

Expert o rasových nepokojích v USA: Trump by si mohl pohodlně nakráčet k znovuzvolení Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií