Zatímco jiní přicházejí alkoholu na chuť obvykle nejdříve kolem puberty, slovenská hvězda Marián Čekovský se ho nezalekl už jako malý kluk. „Já osobně jsem přestal užívat alkoholické nápoje, když mi bylo asi sedm let,“ začal zpěvák s vtipem nevinně vysvětlovat, proč se s alkoholem příliš nekamarádí, i když pochází z východu, o kterém se od pradávna říkávalo, že místní holdují lihovinám více než jinde na Slovensku. Pak ale přiznal důvod své abstinence.

„Přišel jsem ze školy, máma doma nechala takovou bandasku s červeným vínem, tak jsem k tomu přičichl, vonělo to jako jahodový nebo višňový sirup, tak jsem to vzal ven a řekl jsem to ostatním kluků, co mám. Tak jsme to ochutnali, to bylo v takovém starém rozestavěném gymnáziu v Humenném,“ popsal jeden z porotců pěvecké soutěže SuperStar zdánlivě veselou vzpomínku z dětství.

Jenže tento alkoholový experiment se neobešel bez hrozivých následků. „To víno jsme dopili a já jsem skončil s otravou krve na áru... Někdy piju, ale jen tak na žaludek, třeba aperitiv,“ doznal se před několika lety Marián Čekovský, že mu šlo takřka o život, ve slovenské talkshow Chodili jsme spolu.

VIDEO: SuperStar: Pavol Habera poprvé zpíval během castingů!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Pavol Habera poprvé zpíval během castingů! TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií