Selma Blairová, známá například z fantasy Hellboy, komedie Pravá blondýnka nebo dramatu Velmi nebezpečné známosti, sdílí na instagramu poměrně pravidelně všechny detaily svého boje s roztroušenou sklerózou, která jí byla diagnostikována teprve loni v létě. Životem těžce zkoušená herečka se nyní na instagramu svěřila s dalším problémem, s nímž se po drsné léčbě chemoterapiemi musí potýkat. To, že přišla o všechny vlasy, je oproti tomu zanedbatelné…

„Od chemoterapie a vysokých dávek prednisonu jsem ztratila jakoukoli schopnost pořádně zaostřit,“ vysvětluje herečka u snímku, na kterém již beze studu ukazuje svou holou hlavu. Nedokáže se prý ani soustředit na mobilní telefon, a tak zanedbává své sociální sítě. „Zpanikařila jsem. Bude to takhle už napořád? Jak se domluvím na vyšetření u doktora? Jak budu pracovat a psát, když nevidím a je to tak bolestivé?“ stěžuje si, zároveň si však dodává odvahy.

 

Nezbývá jí totiž nic jiného než věřit, že všechny tyto problémy časem pominou – a to i když je její vážná choroba neléčitelná. „Nechte tělo, aby se samo vyléčilo. Dejte svému nervovému systému šanci, aby se vzpamatoval,“ motivuje sama sebe. A zřejmě to funguje, jelikož byla před několika dny viděna, jak se pohybuje ulicemi Los Angeles se svým partnerem Davidem Pricem, a to zcela bez hůlky. Předtím nedokázala bez opory například chodítka udělat ani jeden jediný krok!

VIDEO: Píseň z filmu Velmi nebezpečné známosti: Counting Crows - Colorblind

Video
Video se připravuje ...

Velmi nebezpečné známosti youtube

Fotogalerie
43 fotografií