Hlavní protagonista filmu, herec Vin Diesel byl v naprostém šoku, když viděl, co se při natáčení stalo. Jeho dublér nešťastnou náhodou sletěl z téměř deseti metrů vysokého balkónu a dopadl na hlavu.

Kaskadér, vlastním jménem Joe Watt, byl okamžitě letecky transportován do Královské londýnské nemocnice, kde bojuje o život! Příčina nehody zatím není jistá, spekuluje se ale, že šlo o poškozený kabel. 

Vin Diesel, který ve filmu představuje hlavního hrdinu Dominica Toretta, nemohl uvěřit vlastním očím, když viděl svého dvojníka dopadnout přímo na hlavu kousek od něj. Natáčení bylo okamžitě zastaveno a filmový štáb byl poslán domů s velkým strachem o dvojníkův život. 

„Ten dvojník musel padat tak deset metrů. Vin Diesel se tam na místě objevil o pár vteřin později. Vypadal otřesen, v šoku a jako kdyby bojoval se slzami. Celé to viděl," řekl zdroj z natáčení deníku The Sun. 

K hororovému úrazu došlo v pondělí při natáčení velmi vysoké balkónové scény. „Kaskadér vyskočil z balkónu, připoután bezpečnostním kabelem. Ale bohužel to vypadá, že to kabel nevydržel," poodhaluje nehodu zdroj. „Pod balkónem měl zůstat viset a pak se pomalu snést k zemi, ale spadl na zem přímo na hlavu."

Celý incident byl zachycen na filmovou kameru a jeho záznam byl předán policii. Natáčení zatím nemůže pokračovat, protože nehoda bude prošetřena příslušnými orgány a místo je u policie vedeno jako "místo činu". 

VIDEO: Vin Diesel nominoval Obamu a Putina.

Video
Video se připravuje ...

Diesel nominoval Obamu a Putina. youtube.com

Fotogalerie
43 fotografií