Hvězda dětského kanálu Disney Cameron Boyce bojoval s nebezpečnou epilepsií, která se mu s největší pravděpodobností stala osudnou. V sobotu ve svých pouhých dvaceti letech zemřel na náhlý záchvat ve spánku. Jeho rodina nechtěla veřejně o epilepsii mluvit, prozradili pouze, že trpěl dlouhodobou nemocí. 

Dvacetiletý nadějný herec si zahrál například v dětském snímku Následníci, kde ztvárnil syna Cruelly de Vil, ale nejznámější byl z filmu Machři, kde si zahrál po boku hollywoodského herce Adama Sandlera (52).

Zpráva o Cameronově epilepsii vyplula na povrch světa ještě v době, kdy nejsou oficiálně známy výsledky pitvy, a tak se pouze čeká na potvrzení domněnek. „Zemřel ve spánku v záchvatu, který byl vyústěním dlouhodobých zdravotních potíží, s nimiž se léčil,“ znělo v prohlášení jeho rodiny. 

Cameron bude chybět nejen jeho rodině nebo fanouškům, ale také hereckým kolegům, v čele právě s Adamem Sandlerem. „Tak mladý. Tak milý. Tak zábavný. Prostě nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější dítě kolem. Velice se staral o svou rodinu. Tak moc se zajímal o svět. Děkuji ti, Camerone, za všechno, co jsi nám dal. Před sebou jsi měl toho tolik. Srdce nás všech jsou zlomena," napsal na svých sociálních sítích. 

Fotogalerie
36 fotografií