Na Slovensku je dávno velmi populární a i u nás se ještě pod dívčím jménem Banášová před lety proslavila. Není tedy divu, že takovou osobnost by každý rád přemluvil k propagaci svých výrobků. „Jednou mi jedna agentura (ne na moje vyžádání) udělala průzkum na znalost značky a vyšla jsem někde na úrovni Coca-Coly,“ přiznala v rozhovoru pro slovenský Šarm Adela.

Netají se ale tím, že sláva přináší i své stinné stránky. Podvodníci se totiž neštítili zneužít jejího jména. „Použili moje jméno na reklamu na produkt na hubnutí. Reklama se objevila na internetu mnohokrát,“ přiznala s tím, že si firma dokonce kompletně vymyslela i rozhovor s ní.

„V rozhovoru plném gramatických chyb prozrazuji svoje tajemství štíhlé linie. Z čehož vyplývá, že jsem asi měla kdysi problém s kily a zázrak mě spasil. Uvažujícího člověka napadne, že mě asi neviděl nikdy s nadváhou a že s kily nebojuji. Ale vždy se najde dost lidí, kteří naivně naletí čemukoliv,“ klepe si tak trochu na čelo Vinczeová, která ani neví, kdo ji do podvodu namočil.

Netuším, kdo za tím je, ale asi ne Slováci. Předpokládám, že to někdo v zahraničí přeložil přes Google překladač, protože ten text byl víc než kostrbatý,“ objasnila blondýnka, která dostává od fanoušků řady zpráv ohledně produktu, jenž podle falešné reklamy propaguje. „Naletěli a psali mi otázky týkající se produktu – jestli jsem byla opravdu spokojená. Aktuálně ohlasy trochu vyprchávají. Před půl rokem toho však bylo víc,“ svěřila se.

Ovšem proti falešným reklamním kampaním se bránit nezačala. „Zatím mi to natolik nekomplikovalo život, abych se tím víc zaobírala. Uvidíme, co bude v budoucnosti,“ přiznala. „Nebudu dělat nic. Nevím ani, co a jak bych to měla dělat. Ale nechci, aby tomu lidé věřili a platili podvodníkům,“ dodala pro Šarm moderátorka známá pohotovostí i svým ostrým jazýčkem. Přitom její manžel Viktor Vincze (28) je vystudovaný doktor práv, a tak by jí jistě rád přinejmenším poradil, kdyby bylo potřeba. 

VIDEO: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
31 fotografií