Takovou spršku negativních reakcí jako nyní snad blonďatá Slovenka s ostrým jazýčkem ještě nezažila. „Adela si svou obvyklou pohotovost asi nechala v Chart Show, protože tolik koktat jsem ji ještě neslyšela,“ podivovala se v diskuzích na na internetu například divačka Ivana.

Další lidé pak měli pocit, že za její slabší výkon při moderování přímého přenosu pořadu Největší Slovák nemohla ani tak ona, ale spíše samotná televize. Ta totiž nutila moderátorku, aby byla neustále napojená na režii, poslouchala jejich pokyny a reagovala. Především čas si museli Slováci pořádně hlídat, a tak se několikrát během večera například stalo, že Vinczeová,musela hosty krotit a jejich proslovy přerušovat s tím, že už by měli pomalu končit. 

„Máš ještě 40 vteřin,“ řekla například účinkujícímu během jeho promluvě o Milanu Rastislavovi Štefánikovi a on se hned bránil: „Chceš je snad koupit, nebo co? Protože už mi to říkáš podruhé. „Promiň, já ti jen hlásím hlášení, které dostávám,“ bránila se Adela zahanbeně a trapas byl na světě. „RTVS zjevně nezvládala přenos,“ shodovali se diváci.

Další problémy nastaly, když účinkující několikrát během přenosu začali mluvit o konkrétních značkách a moderátorka z toho byla dost zoufalá. „A už jsou z toho i reklamní vstupy,“ vrtěla rozhořčeně hlavou a navíc několikrát ani nedořekla větu. Také jí bylo vyčteno, že neodhadla atmosféru večera. „Adela si s některými lidmi tykala a neuvědomila si, že to není Chart Show. Koktala. Působilo to groteskně a nedůstojně,“ setřel ji kdosi na internetu. Na toto moderování tak jindy oblíbená Adela , která s přehledem zvládla i uvádění Českých lvů, asi nebude vzpomínat zrovna s láskou...

VIDEO: Adela v odvážných šatech: Prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle!

Video
Video se připravuje ...

Adála Banášová v šatech co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle Andrii Konontsev

 

Fotogalerie
38 fotografií