Téma početí bylo u oblíbené dvojice moderátorů dlouhou dobu bolavým tématem. „Už se nechci dívat na to, jak se mé manželky dokola někdo ptá ‚kdy už‘? Začalo to před lety, vrcholilo před naší svatbou a pokračuje dodnes. Jako kdyby to byla nějaká běžná otázka o počasí,“ zlobil se Viktor na svém Facebooku přesně před rokem. „Problém otěhotnět přitom není ženský problém. Je to problém párů. A stále častěji je potřeba ho řešit na straně muže. To je i náš případ. Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti,“ přiznal před časem zprávař televize Markíza.

Zásadně tehdy změnil svůj životní styl, rozhodl se jinak stravovat, přestal kouřit, odepřel si alkohol, pravidelně se dopoval vitamíny, těsné boxerky vyměnil za volné trenýrky, dopřával si často dlouhé procházky a návštěvy posilovny…, zkrátka začal dělat všechno pro to, aby zvýšil svou plodnost. Přece jenom je jeho partnerka o deset let starší a ideální doba, kdy by měla přijít do jiného stavu, se jí den ode dne více vzdaluje. O asistované reprodukci však tehdy ani jeden z nich nechtěl nic slyšet.

Po roce marného snažení se ovšem situace podle všeho změnila. „Samozřejmě, že se o umělém oplodnění bavíme, a absolutně to není v budoucnosti vyloučeno. Snažíme se teď nastavit si takový klidový režim, abychom se na to příliš nesoustředili. Ale nic nevylučujeme,“ svěřil se Viktor slovenským médiím. Vypadá to tedy, že se naděje ještě rozhodně nevzdávají. Na počátku března se přitom spekulovalo o krizi v jejich vztahu, kdy si oba úspěšní mladí lidé stěžovali, že na sebe nemají čas a doma se spíše míjejí…

Video
Video se připravuje ...

Zasnoubená Adela Banášová sundala prsten: Jaký to má význam? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií