Herec známý ze sci-fi filmů Tron, Tron: Legacy nebo westernu Opravdová kuráž, který se poslední dobou profiluje také jako zpěvák, se rozhodl prodat své pozemky v kalifornském Montecito. Původně sice Oscary ověnčený Jeff Bridges a jeho manželka Susan Gestonová (66) zakoupili tento ranč v dubnu 2014 o milion dolarů levněji, údajně ale na pozemku proběhla celá řada architektonických úprav a renovací. Proč se ho ale vzdávají pouhých pět let poté, co si ho pořídili, se zatím neví...

Na parcele o rozloze čtyři akry se nachází celkem pět samostatných staveb: hlavní dům (který má prý vysokou historickou hodnotu, byl totiž postaven v roce 1919 slavným americkým architektem Jamesem Osbornem Craigem), dům pro hosty, malý domek u bazénu, jenž obsahuje saunu a vířivky, k nalezení jsou zde samozřejmě také rozsáhlé garáže i s dílnami a také stáje. Ty se pyšní vlastní studnou, což je v Montecitu, které je prý velice často sužováno suchem, velkou výhodou.

V okolí rozhodně nebydlí nikdo nezajímavý (nebo snad chudý). Ten, kdo se rozhodne zainvestovat do Bridgesova ranče, získá jakožto sousedku známou moderátorku a miliardářku Oprah Winfreyovou (65), které patří vedlejší 66akrový pozemek zvaný Promised Land, nebo celosvětově proslulou zakladatelku úspěšné kosmetiky Jaime Kern Limaovou (41). Přestože se částka, kterou si Bridges za svůj ranč žádá, může zdát vysoká, v okolí prý platí mezi ty levnější.

Na úchvatný interiér Bridgesovy vily se můžete podívat do naší galerie, pokud v něm ale budete hledat pověstný koberec, kvůli kterému se jakožto Lebowski dostal do maléru („…a ten koberec do toho pokoje opravdu patřil…“), ten v něm bohužel nenajdete.

Fotogalerie
21 fotografií