Natáčení pětadvacátého celovečerního filmu o agentovi 007 bylo zatím pozastaveno. Daniel Craig si totiž během náročné scény vážně poranil při běhu kotník. Anglický herec musel být převezen do nemocnice na sérii vyšetření. Podle přítomných svědků byl Craig po zranění vzteky bez sebe.

Při nešťastné scéně byl herec oblečen v klasickém bondovském smokingu a při sprintu jamajskou ulicí uklouzl a upadl. „Hodně ho to bolelo a dost si kvůli tomu stěžoval. Byl pekelně naštvaný, jak se dalo očekávat. Naštvaně dokonce odhodil sako na zem,“ prozradil jeden z účastníků natáčení. 

Filmová studia Pinewood následně potvrdila pozastavení natáčení, protože Daniel z Jamajky odletěl do Spojených států za lékařskými specialisty. Zranění by se mohlo jevit jako maličkost, ale vzhledem k velkému množství fyzicky náročných scén a hercovu pokročilejšímu věku může natáčení pekelně zkomplikovat.

Craig hraje Bonda od roku 2005, kdy si zahrál v Casinu Royale. Při jeho natáčení dostal omylem takovou ránu, že si vyrazil dva zuby. V pokračování s názvem Quantum of Solace si zase natrhl ramenní sval a poranil žebra. Zahrál si ale i v dalších dílech Spectre a Skyfall.

Předtím, než byl Craig osloven na další bondovku, se ovšem nechal slyšet, že by si nejraději rozdrtil vlastní zápěstí, než hrát znovu Bonda. Po výčtu jeho zranění možná ani není divu. Po čase ale o 180 stupňů otočil a na nabídku kývnul. V nejnovějším pokračování, které zatím nemá jméno, se dokonce podílí i na scénáři filmu.

Hlavního záporáka si v nové bondovce zahraje americký herec egyptského původu Rami Malek (38), který si podmanil celý svět coby Freddie Mercury ve filmu Bohemian Rhapsody, za který dokonce získal Oscara. 

VIDEO: James Bond ve filmu Spectre

Video
Video se připravuje ...

James Bond ve filmu Spectre Youtube/BPŽ

Fotogalerie
49 fotografií