Tropický karibský ráj na Jamajce. Po pláži si to rázuje Daniel Craig v kraťasech a s koktejlem martini připraveným stylem »protřepat, nemíchat« v žaludku. Jednou má v ruce svou oblíbenou pistoli Walther PPK, podruhé harpunu. Za chvíli mu režisér přikáže, aby vykuchal ryby, které předtím podle scénáře ulovil. Pod nohama se mu motá kočka, která si také přišla pro sousto.

Žádní jiní herci zatím na place nebyli vidět. Tedy ani čerstvý držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek (37), který si zahraje hlavního nepřítele agenta Jejího Veličenstva. Malek ještě dokončuje jiný film, ke štábu se připojí později.

Žádný klidný život

Jak se bude nová bondovka jmenovat, tvůrci nesdělili. Zatím o ní hovoří pod pracovním názvem Bond 25. A o čem bude? Bond opustil aktivní službu a těší se na klidný život na Jamajce. Tuto pohodu naruší jeho starý přítel Felix Leiter z CIA, když se objeví se žádostí o pomoc. Jeho úkolem bude osvobodit uneseného vědce. Záchranná akce se ovšem zkomplikuje ve chvíli, kdy se Bond ocitne na stopě tajemného padoucha vyzbrojeného novou nebezpečnou technologií.

Fotogalerie
53 fotografií