„Chalupa je pro mě domov, i když jsem tu přes týden obvykle sám,“ přiznal týdeníku Sedmička Kanyza, který má jinak s manželkou Žofií (69) bydliště v luxusním bytě na Starém Městě v Praze. Ovšem když chce být sám či mít klid na malování, kterému se věnuje už pomalu víc než herectví, odjede právě na chalupu v Podkrkonoší.

Jelikož se ale někdy musí vracet do Prahy a kromě toho též čas od času létá i za dcerou a vnuky do Jižní Karolíny v Americe, své hnízdečko nechává bez dozoru, což ale činí s obavami. „Oddechl jsem si, že se během mé nepřítomnosti nic nestalo, je dost zastrčená,“ uvedl český dabér George Clooneyho (57) s tím, že se bál hlavně lupičů.

Ti by mohli přijít i ve chvíli, kdy na chalupě zrovna sám pobývá, ovšem to už prý vyřešil. „Kdyby se zloději pokusili mě navštívit, když jsem doma, se zlou by se potázali, jsem ozbrojen, mám winchestrovku opakovačku a kolt osmatřicítku,“ odtajnil představitel Viktora Hofmana z Ordinace v růžové zahradě 2, že vlastní zbraň značky Winchester, kterou se mohl pyšnit i legendární literární hrdina Old Shatterhand z Vinnetoua spisovatele Karla Maye. 

„V dnešní době může žít na samotě neozbrojený jen úplný hazardér. Je v tom ale i kus návratu do dětství. Každý kluk chce mít bouchačku a umět střílet,“ dodal dokonce pro Sedmičku Kanyza, který si tak beze strachu může v chaloupce sednout pohodlně do křesla, zapálit si doutníček a nalít si irskou whiskey.

VIDEO: Malíř Kanyza o malíři Kodetovi: Není pro mě řádná konkurence!

Video
Video se připravuje ...

Malíř Kanyza o malíři Kodetovi: Není pro mě řádná konkurence! Hana Hoschlova, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
27 fotografií