Půvabná brunetka Irina Shayková je okouzlující žena a dokazuje to dnes a denně – a není proto divu, že se jí podařilo uzavřít velice výhodný kontrakt s  Jean-Paulem Gaultierem, který z ní udělal tvář svých nových parfémů. Ty by měly podle slavného módního návrháře oslovit všechny emancipované ženy, které neřeší kritiku a mají silnou osobnost, což v sobě prý zosobňuje právě Shayková.

Na prezentaci v Paříži zvolila tahle modelka s východními kořeny elegantní černé šaty připomínající smoking, které jen ale stěží zakrývaly dekolt a podprsenku. Zda však měla v plánu ukázat i kalhotky, to je ve hvězdách. Při pózování ji zradil zatraceně vysoký rozparek a ona všem okolo dokázala, že „na ostro“ do společnosti skutečně nechodí. Anebo to byl úmysl a ona se jenom snažila dostát názvu nové řady Gaultierových vůní? Ty se totiž jmenují Scandal…

O dlouhonohé krásce se poslední dobou psalo především ve spojitosti s jejím manželem Bradley Cooperem a zpěvačkou, která si říká Lady Gaga (33). Ti dva spolu totiž zazářili ve filmu Zrodila se hvězda, ve snímku, který Cooper i režíroval. Hojně se tehdy spekulovalo, zda mezi nimi není náhodou něco více než jenom vzájemné sympatie. A oleje do ohně přilili i oba umělci, když během předávání Oscarů na jevišti naživo zazpívali hit Shallow a skutečně působili jako zamilovaný pár.

Zelenooká modelka Irina a maminka Bradleyho maličké dcerky Lei De Saine (2) se však o svého manžela podle všeho bát nemusí. Tedy neměla by. Lady Gaga opakovaně prohlašovala, že všechno „jen hráli“, a romantické jiskření u klavíru, kdy málem došlo i na polibek, bylo pečlivě naplánované. Kromě toho nikdo nevidí sebemenší důvod, proč by měl známý herec koukat po jiných ženách, když má doma takovouhle kočku!

VIDEO: Irina Shayková při focení titulní strany časopisu

Video
Video se připravuje ...

Irina Shayk při focení titulní strany časopisu Instagram.com

Fotogalerie
35 fotografií