Dvaatřicetiletá zpěvačka a herečka Lady Gaga letos ukořistila cenného Oscara za nejlepší filmovou píseň díky skladbě Shallow k filmu Zrodila se hvězda, ve kterém si i zahrála. Jejím filmovým partnerem byl herec Bradley Cooper, který film i režíroval. 

Jednu chvíli se ale spekulovalo, zda mezi oběma herci nebylo i něco víc. Na společném hudebním vystoupení na Oscarech, kde Shallow zazpívali živě, se k sobě totiž hodně měli a na všechny v sále i na obrazovkách působili skutečně zamilovaně! Gaga se ale proti nařčení ohradila, že všechno „jen hráli" a bylo to plánované.

Vzápětí se však internetem začaly šířit zvěsti, že je Gaga „v tom", a byly tak intenzivní, že se dostaly i k samotné zpěvačce. Ta se ale rozhodla spekulace utnout už v počátku prohlášením na twitteru. V něm uvedla, že jediné, co právě teď »čeká«, je její nové album. „Drby, že jsem těhotná? Jo, jsem těhotná s #LG6," napsala na sociální síť Gaga s odvoláním na její šesté studiové album, které právě připravuje. 

Tento příspěvěk si ale někteří špatně vyložili a blonďaté hvězdě na sociálních sítích přáli k miminku. Pro její fanoušky, zvané „Little Monsters", kteří zprávu pochopili správně, se pravděpodobně jedná o velkou úlevu, která už snad jednou provždy ukončí zvěsti o románku s Bradleym Cooperem. 

Lady Gaga se dokonce krátce po vystoupení na Oscarech objevila v show Jimmyho Kimmela, kde vysvětlila, odkud spekulace o jejím románku se zadaným hercem pochází. 

„V první řadě, sociální sítě jsou záchod společnosti, a to, co udělaly s pop kulturou, je neomluvitelné," spustila Gaga na otázku Kimmela, kde fáma vznikla. „Lidi viděli lásku a víte co? To je přesně to, co jsme chtěli. Je to love song. Ten film, Zrodila se hvězda, je love story," řekla Gaga s tím, že jejich společná chemie na scéně byla hraná. 

„Z hlediska vystoupení, je pro nás jako pro umělce důležité, abychom byli propojeni od začátku do konce. Když zpíváte zamilované písničky, tak chcete, aby to tak lidi cítili. Jsem umělkyně! Takže jsme asi odvedli dobrou práci," dodala nadaná umělkyně. 

VIDEO: Lady Gaga a Bradley Cooper: Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Fotogalerie
76 fotografií