Bezprostředně po triumfu na předávání letošních Oscarů vyrazila Lady Gaga oslavovat na after party, kterou pořádala její dlouholetá rivalka Madonna. Podle příspěvku na instagramu časopisu Time byl na party přísný zákaz používání mobilních telefonů, o to více pak později šokovalo zveřejnění jejich společných snímků z focení, které magazín pro obě zpěvačky připravil.

V rámci focení zapózovaly obě kontroverzní zpěvačky v objetí a Lady Gaga se jen stěží bránila slzám. Mezi oběma dámami tak šlo o pravděpodobně jejich nejvřelejší setkání za posledních deset let. 

Gaga bývá ke královně popu přirovnávána od začátku své kariéry kvůli její neustále měnící se image a odvážnosti při prezentování sexuality a narážkám na víru. Zpěvačky se prvně dostaly do sváru, když Lady Gaga vydala píseň "Born This Way", která byla až nápadně podobná Madonnině starší skladbě "Express Yourself". Na podobnost upozornili fanoušci obou zpěvaček, a Madonna pak dokonce Gagu žalovala. 

O Lady Gaga se pak Madonna několikrát nelichotivě vyjádřila v médiích, v roce 2015 se ale rozhodla zakopat válečnou sekyru a vydala prohlášení, že jí Gaga, až na ten jeden přestřelek, vlastně nikdy nevadila. 

Později ovšem Lady Gaga naštvala popovou veteránku znovu, když se v období její Joanne éry nechala slyšet, že na rozdíl od Madonny si sama píše písničky a hraje na nástroje (což mimochodem umí Madonna také). Ve svém dokumentu "Five Foot Two" dokonce Gaga přiznala, že jí naštvalo, že za ní Madonna nepřišla osobně, ale vyjádřila se o podobnosti jejich písní do médií. 

„Viděla jsem to až v televizi," řekla Gaga v dokumentu. „Sdělit mi prostřednictvím médií, že jsem kus ničeho, je něco, jako kdyby mi kluk poslal psaníčko po kamarádce, kde stojí napsáno: ,Můj kamarád si myslí, že jsi pěkná'... co si mám o tom myslet? Já Madonnu vždycky obdivovala a vlastně pořád obdivuji, nehledě na to, co si myslí ona o mně. Proč za mnou ale prostě nepřijde a neřekne mi do očí, že jsem k ničemu?" rozčilovala se Oscarem ověnčená zpěvačka. 

Madonna si možná konečně uvědomila, že je lepší, když budou obě zpěvačky držet při sobě, a tak jejich novou společnou fotku dokonce sdílela na svých sociálních sítích s komentářem: „Nikdy si nezahrávejte s italskými holkami," naráží na jejich společné italské kořeny. Skoro to vypadá, jako kdyby Lady Gaga předávala svou pomyslnou korunku pro popovou královnu.

Triumfem na Oscarech se navíc Lady Gaga podařilo něco, co se zatím v historii ještě nikomu nepovedlo, ani Madonně! Během jednoho roku vyhrála Oscara, Zlatý glóbus, Grammy a cenu BAFTA!  

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
89 fotografií