Lady Gaga se jen pár dní před udílením cen filmové akademie rozešla se svým snoubencem Christianem Carinem, a nejspíš proto jí nic a nikdo nebránil v tom, aby se málem až nepatřičně tulila ke svému hereckému kolegovi Bradley Cooperovi ze snímku Zrodila se hvězda, s nímž předvedla dojemný duet Shallow. A podle všeho jí vůbec nevadilo, že je z publika sleduje Cooperova manželka a matka jeho dcery Lei (1), krásná modelka Irina Shayková (33).

Za hit Shallow ostatně Gaga onu vytouženou pozlacenou sošku nakonec získala a při děkovačce nezapomněla poděkovat mamince, tatínkovi, celému natáčecímu štábu – a aby toho nebylo málo, tak i Bradleymu vyznat lásku. Kromě obligátního „I love you“, tedy „miluji tě“, dodala: „Na téhle planetě neexistuje jiná osoba, se kterou bych mohla zazpívat tuhle píseň. Děkuji ti, žes v nás věřil!“

Kromě Coopera se Shaykovou se na velkolepou událost dostavil také Rami Malek (37) s Lucy Boyntonovou (25), sympatický mladý pár, který se dal dohromady při natáčení oceňovaného snímku Bohemian Rhapsody, představitel komiksového hrdiny Aquamana Jason Momoa (39) se svou drobnou a o 12 let starší manželkou Lisou Bonetovou (51) či Willem Dafoe (63) se svou o 20 let mladší manželkou Giadou Colagrande (43).

Ostatně podívejte se sami do naší galerie na ty nejkrásnější dvojice, které se objevily na červeném koberci!

VIDEO: Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Fotogalerie
152 fotografií