Přímo během slavnostního předávání museli na místě zasahovat záchranáři. Rami totiž upadl ze scény do zákulisí přímo poté, co si převzal zlatou sošku za roli Freddieho a dokončil svůj skromný proslov. Byl zřejmě rozrušený až moc, protože jakmile zazněl gong a on vyrazil pryč z pódia, náhle byl na zemi.

Zatím není jasné, co přesně jeho pád způsobilo. Každopádně to nevypadalo na pouhý neškodný ťukanec, jelikož herec egyptského původu musel chvíli zůstat ležet a brzy k němu přispěchali dva záchranáři, aby mu pomohli. Ti ho pak přenesli na nedaleké sedačky. Snad bude brzy v pořádku a bude se moci vrátit zpět k hraní a ucházet se o další filmové ocenění.

Ovšem on sám zřejmě ani nedoufal, že by se na pódium mohl podívat. Výhra v hlavní mužské kategorii ho podle všeho překvapila. „Ach můj bože,“ byla jeho první slova po převzetí sošky.

„Moje máma tu teď někde je. Moc tě miluju. Děkuju za všechno své rodině. Můj táta už to bohužel neviděl, ale myslím, že se právě teď na mě dívá. Je to monumentální moment. Děkuji, Queen, že jste mi dovolili být alespoň tou nejtitěrnější částí vašeho odkazu. Budu navždy vaším dlužníkem,“ přednesl na jevišti. Nezapomněl zmínit ani svou lásku Lucy Boyntonovu (25), která ve filmu hrála jeho snoubenku Mary.

VIDEO: Bohemian Rhapsody válcuje česká kina i po třech měsících: „To tu nebylo ani u Avatara," říká kritik Fuka

Fotogalerie
127 fotografií