Herec radostnou událost oznámil sám na instagramu, když sdílel snímek vodopádu v Amazonském tropickém deštném pralese. Popiskem„Narodila se Amazonie“ (francouzsky „Amazonie est nee“) odtajnil jednou ranou nejen narození potomka, ale rovnou i netradiční jméno - Amazonie.

Herec známý z filmů Jason Bourne, Kráska a zvíře či Královna Alžběta se tak stal už trojnásobným otcem. S exmanželkou a někdejší Bond girl Monicou Bellucciovou (54) má totiž dvě starší dcery Devu (14) a Léonii (8). „Děkuji svým dcerám, které mě toho o životě tolik naučily. Pomohly mi poznat, kým opravdu jsem,“ svěřil se před časem magazínu Vanity Fair Cassel.

S nádhernou představitelkou Kleopatry z Asterixe a Obelixe se ale v roce 2013 rozvedl a o tři roky později si našel náhradu v modelce Tině Kunakayové, do níž se zamiloval, když jí bylo pouhých 19 let. Loni si ji pak vzal za manželku na pobřeží Atlantiku za přítomnosti pouze úzkého kruhu rodiny a přátel. Za čtyři měsíce pak oznámili těhotenství krásné Tiny. Francouz líbal své vyvolené její těhotenské bříško a zpíval jí.

„Věc se má tak. Láska vám dává pocit, že žijete. Jestli se říká, že většina žen touží po bezpečí, pak si myslím, že většina mužů touží po dobrodružství. Ve francouzštině pro to máme takový idiom, obejít svět jen se svým penisem a nožem – ‘n‘avoir que la bite et le couteau. Později v životě má muž stále možnost objevovat zas a znova novou variantu sebe samotného,“ vysvětloval svou druhou mízu Cassel, který se teď asi najde i v roli otce.

Fotogalerie
21 fotografií