V rozhovoru pro britský Voque se americká herečka rozpovídala o svých nemocech. A že jich bylo. „Rakovinu jsem měla mnohokrát. Milovala jsem opalování. Když mám den volna, často jdu ke svému kožnímu lékaři a nechám i odoperovat znaménka,“ přiznala s tím, že se rakovina vracela v nejrůznějších formách.

Později u ní lékaři zjistili rakovinu prsu a v roce 2010 jí nádor z ňadra vyňali. Jenže podle herečky je její boj s rakovinou nekončícím procesem.

Teď šokovala své fanoušky tím, že před čtyřmi lety dokonce podstoupila mastektomii, tedy odstranění obou prsou. „Proč jsem měla při vystoupení z auta ty zvláštní bílé šaty se všemi volánky? Protože jsem byla po mastektomii a musela jsem zamaskovat obvazy,“ přiznala Fondová. Narážela při tom na bílé šaty s volánky, který vynesla na galavečeru Zlaté Glóby v roce 2016.

A nyní jí trápí další zdravotní potíže. S přibývajícím věkem jí kvůli osteoporóze bolí celé tělo. „Je to genetické. Můj otec Henry ji měl, i můj bratr Peter. Vaše chrupavka zmizí, a pak je kost na kosti, a to bolí. Žijeme však v době, kdy můžete získat novou,“ která už výměnu kolenního kloubu před lety podstoupila, nyní ji čeká další operace.

Fotogalerie
21 fotografií