Jak sám Jason Priestley přiznal, na to, aby dokázal onu tragickou novinku zpracovat, zkrátka potřeboval čas. „Trvalo mi několik dní, abych přišel na to, jak tohle napsat… Můj drahý přítel, s nímž jsem strávil 29 let, Luke Perry, byl jedním z těch opravdu speciálních lidí, kteří se skutečně starali,“ začal vypisovat na sociální síti.

„Luke nebyl jenom hvězda, byl neskutečně jasné světlo, které zhaslo příliš brzy… a proto já a mnoho dalších dnes trpíme tak hroznou bolestí… Pokud jste měli to štěstí poznat Luka nebo jste se s ním někdy alespoň potkali, vím, že jste dnes také smutní…“

Na instagramu tato dojemná slova napsal ke dvěma snímkům, na nichž ho Luke objímá kolem krku. Na jedné momentce byli oba ještě mladí, ta druhá vypadala, jako kdyby si ji pořídili před několika málo dny nebo týdny. Z obou fotek však byla jasně patrná láska a upřímné přátelství, které mezi muži panovalo.

„Svíčka, která hoří dvakrát tak jasně, hoří dvakrát tak kratší dobu… A ty jsi hořel tak jasně, Luku…,“ dodal Jason, který na závěr použil citaci Horacia ze Shakespearova Hamleta „dobrou noc, sladký princi“.

VIDEO: Připomeňte si znělku ze seriálu Beverly Hills 90210, kde si oba dva herci zahráli bok po boku

Video
Video se připravuje ...

Pusťte si znělku seriálu Beverly Hills 90210. Youtube.com

Fotogalerie
55 fotografií