Herec Vlado Kobielský sdílel na sociální síť fotku s Božidarou Turzonovovou s popiskem „moje sousedka z Paneláku, tchyně z Tajných životů, zpěvačka z Na skle maľované, a jedna z nejvtipnějších kolegyň SND. Zkrátka, paní Dača!“ Známá československá zpěvačka na snímku překvapila novým, krátkým sestřihem a hlavně novou barvou: objevila se totiž docela poprvé s bílými vlasy, poplatnými jejímu věku.

Počátkem února se přitom Božidara Turzonovová objevila na udílení Cen české filmové kritiky se slušivým šedivým mikádem a v modrých, bohémsky vypadajících šatech s barevnými květy a dlouhou, lesklou sukní. Turzonovová, která se v roce 1942 narodila až v bulharské Sofii, zapózovala se svým hereckým kolegou Martinem Hubou (75), který si z Divadla Archa odnesl cenu pro nejlepšího herce.

Tahle dáma, která lámala nejedno srdce svou rolí „bordelmamá“ Stolařové ve filmech Anděl s ďáblem v těle a Anděl svádí ďábla, na nejnovější fotografii rozhodně dokázala, že věk je pouhé číslo, když se člověk stárnutí nebojí. Navíc to, že jí bude letos sedmasedmdesát, by rozhodně nikdo netipoval. Důležitý je spíš šarm a šmrnc – a toho měla Turzonovová vždycky na rozdávání.

 

Fotogalerie
17 fotografií