Podle žaloby amerického lékaře Terryho Sandersona k nehodě došlo v roce 2016 na lyžařském svahu v luxusním resortu Deer Valley v Utahu. Půvabná herečka Gwyneth Paltrowová měla do nicnetušícího muže při své jízdě na lyžích zezadu narazit a následně ujela, aniž by si ověřila, zda se mu něco nestalo.

Sanderson přitom během nešťastné kolize utrpěl mnohočetná zranění, otřes a poranění mozku a zlomil si čtyři žebra. A aby toho nebylo málo, od této tragické havárie se prý lékař potýká s emočním stresem a ztrátou radosti ze života.

„Herečka po srážce vstala a pokračovala v jízdě, aniž by si ověřila, zda je žalující v pořádku. Její instruktor lyžování se na chvíli zastavil, obvinil žalujícího ze zavinění nehody a odjel, aniž mu poskytl jakoukoli pomoc,“ stojí v Sandersonově žalobě.

Za vážná fyzická zranění, která se mu stala před lety, a trvalé psychické následky, které ho sužují i tři roky po nehodě, nyní lékař žene herečku k soudu a jako odškodné si žádá 3,1 milionu dolarů (zhruba 70 milionů korun).

 

Podle žalujícího byl lyžařský instruktor blonďaté držitelky Oscara nastrčený, aby jí poskytl alibi v případě nehody. Hvězda filmů Avengers navíc po celou dobu nijak nereagovala na Sandersonovy žádosti o mimosoudní vyrovnání.

„Mnoho vážných případů u soudů stojí kvůli přívalu nesmyslných žalob, jako je tato. Každému, kdo si pročte fakta o tomto případu, to musí být okamžitě jasné,“ vysvětlil mluvčí Paltrowové britskému deníku The Telegraph hereččin odměřený přístup. Ta se cítí nevinná a hodlá za svou bezúhonnost bojovat…

 

VIDEO: Herečka Gwyneth Paltrowová shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín

Video
Video se připravuje ...

Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín. Youtube.com

Fotogalerie
44 fotografií