„Tahle surovina je moje noční můra. Je to vlastně jediná surovina, ke které mám psychický blok,“ přiznal Petr s nechutí.

Býčí žlázy jsou i nenáviděnou surovinou nejmladšího z porotců Přemka Forejta. V show MasterChef Česko je musel ochutnat vůbec poprvé. „Vy jste to poprvé vařil, já jsem to poprvé chutnal. Děsně to bolí! Už to asi ochutnávat nechci,“ přiznal Přemek, který veřejně zároveň přiznává, že je odpůrcem vaření a konzumace zvířecích genitálií.

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Noční můra Přemka Forejta – býčí žlázy! Fyzická bolest při ochutnávání! TV Nova

Jaké suroviny se ještě objeví pod bedýnkou s překvapením? Diváci se mohou dívat už ve středu po Výměně manželek.

Fotogalerie
31 fotografií