Na letošním ročníku Critic's Choice Awards se o pozdvižení postaralo především vyhlášení ocenění o nejlepší herečku. Horkými favoritkami bývají na každém předávání cen Lady Gaga (32) a Glenn Close (71). Kritici se mezi nimi nemohli rozhodnout a nakonec vyhlásili jako vítězky obě dvě!

Vedle hlavní ceny si pak Lady Gaga domů odnesla ještě jednu – za nejlepší píseň roku „Shallow“, za kterou již v minulém týdnu obdržela i Zlatý glóbus. Toto vítězství ji tak pasuje i na horkou favoritku pro Oscary.

Úspěšné bylo také mexické drama Roma, které posbíralo čtyři ceny, včetně té hlavní, za nejlepší snímek. Třemi soškami pak kritici ocenili filmy Vice a Black Panther.

Filmové hvězdy ale zaujaly také na slavnostním modrém koberci. Jejich překrásné róby měly ve většině případů jedno společné, a to barvu. Většina z přítomných hvězd totiž vsadila na bílou a vyplatilo se jim to! U módních kritiků se totiž v hodnocení dostaly na seznam těch nejlépe oblečených.

Do bílé se oblékly například Lady Gaga, Allison Janney (59), Emily Blunt (35) nebo třeba Mandy Moore (34). V nesmrtelné černobílé kombinaci pak zazářily Julia Roberts (51), Nicole Kidman (51) nebo Olivia Munn (38), která celým večerem provázela. 

Na to, jak to filmovým hvězdám slušelo, se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. 

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Fotogalerie
52 fotografií