Velký milovník krásných žen byl nalezen mrtvý ve své luxusní vile minulý týden ve středu. V sobotu odpoledne se konalo skromné poslední rozloučení, kterého se účastnili jen jeho nejbližší.

Tichý obřad proběhl na hřibově Westwood Village Memorial Park v Los Angeles. Jako místo svého posledního odpočinku si ho Hefner vybral mimo jiné proto, že na stejném hřbitově jsou pochováni i někteří z jeho přátel. On sám zakoupil hrob vedle slavné herečky Marilyn Monroe, která zdobila titulku vůbec prvního vydaného Playboye, už v roce 1992 za 75 tisíc dolarů.

Rozloučení se zúčastnila vdova Crystal Harris, jeho čtyři děti a někteří z jeho nejbližších spolupracovníků. Podle nejmenovaného zdroje si Hefner přál být pohřben ve svém oblíbeném oblečení – v jeho ikonickém pyžamu, kuřáckém saku a kravatě, což mu rodina splnila.

Zvláštní požadavky na oblečení měl prý proto, že ačkoliv nevěřil ani v Boha, ani v nebe, nechtěl nechat věci náhodě, a kdyby přeci jen existoval nějaký posmrtný život, tak se v něm chtěl cítit stejně pohodlně jako v tom prvním. I z toho důvodu mu byla do rakve vložena jeho námořnická čepice a dýmka.

Většinu z jeho astronomického jmění zdědí jeho děti. S mladičkou manželkou Crystal Harris uzavřel předmanželskou smlouvu, ale i přesto vyšlo najevo, že jí zanechal honosnou vilu v Hollywoodu a několik milionů v bance.

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W