Justin Bieber (22) má zkrátka dobrý vkus na ženy a vždy se ukazuje jen s těmi nejlepšími. Potvrdil to i s výběrem půvabné brunetky, o kterou se díky němu strhl zájem médií. Nyní však oznámila, že se vdala.

Dokonalá topmodelka Xenia Deli (26), která si zahrála v populárním videoklipu What do you mean po boku Justina Biebera a tím se také mimo jiné proslavila, si vzala egyptského multimilionáře. Jejím vyvoleným se stal Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (63). Manželský pár si řekl své ANO na Santorini a svatební cestu si dále naplánovali do Švýcarska, Paříže a Lisabonu.

Deli se chtěla o zážitky z pohádkové svatby pochlubit i na internetu. „Jsem tak šťastná, že to s vámi mohu sdílet,“ komentovala své příspěvky ze slavnostního dne. Tak snad jim to dlouho vydrží.

Pozornost médií je teď upřena také na šest českých dívek, které s Justinem po dlouho očekávaném koncertě v pražské O2 areně byly pařit. Vyvolenými byly Hana Preislerová, Anna Hartmanová, Karolína Toulová, Lily Sokach, Michaela Pospíšilová a Denisa Klesalová. Čeká snad na některou z nich také bohatý miliardář? To ukáže až čas...

Vše o Justinu Bieberovi čtěte ZDE

Fotogalerie
31 fotografií