Justin Bieber byl v Česku od pátku, přiletěl rovnou z polského Krakova. Od prvních chvil se těšil obrovskému zájmu fanoušků, tedy zejména fanynek. A za těch pár hodin, co v Praze pobyl, toho stihl opravdu hodně. A jeho fanynky rovněž.

Ty nejvytrvalejší ho v počtu několika stovek očekávaly u hotelu a snažily se spatřit alespoň tkaničku od bot svého idolu. V sobotu po koncertu, kde sklízel obří ovace, se pak Justin vydal do pražských klubů. Obrazil dva nebo tři a nikde se nezdržel nijak dlouho. Stihnul také uspokojit obří touhy hned šesti českých dívek, se kterými obrážel bary, a nakonec si je odvezl k sobě do hotelu.

Zpěvák zrušil let do Německa ve 13 hodin, aby odletěl zhruba o dvě hodiny později. To víte, hvězda si může dovolit cokoliv… Proto se na letišti zpěvák objevil až kolem 15. hodiny i se svým personálem a se všemi svými věcmi, které s sebou vozí. A kdo by čekal například hory oblečení, jídlo, kosmetiku nebo jiné věci, které hvězdy obvykle vozí, zmýlil by se. 

Justin zkrátka nikdy neví, co se mu přimotá do cesty a co za dárky dostane na některé ze svých štací. Dětské kytary, několik skateboardů, snowboard, lyže, společenské hry… Že by s holkama celou noc hráli Monopoly? Všechno je možné…

Fotogalerie: Justin Bieber řádil v Praze, na hotel si…
64 fotografií

Fotogalerie
43 fotografií