Hollywoodský herec už má republikánského kandidáta na prezidentský úřad dost a na videu, zveřejněném v televizi, mu vzkázal, že by mu nejraději rozbil hubu“. Trump je nehorázný hlupák, darebák a podřadný klaun,“ uvedl De Niro dál ve svém výpadu.

„Neplatí daně. Je idiot. Jak řekl Colin Powel: Je národním nebezpečím. Je ostudou téhle země,“ nešetřila Trumpa herecká legenda. „Rozčiluje mě, že se tento blb a blázen dostal až tam, kde teď je,“ narážel na jeho kandidaturu na prezidenta.

Kdyby snad milionář chtěl jeho slova brát na lehkou váhu, měl by radši zvážit fakt, že De Niro býval v mládí velký rváč. Ostatně všichni si ještě pamatujeme na jeho boxerské výkony z oscarového filmu Zuřící býk z roku 1980. 

Videozáznam z roku 2005 zachycující Trumpovy ostudné výroky o ženách zveřejnil v pátek deník The Washington Post. Na Trumpa už vytáhli i jeho veřejné výroky proti ženám ve vlastní rodině. O dceři Ivance (34) prý řekl: „Je to pěkný kousek prdelky.“ Manželku Melanii (46) pak měl zase okomentovat následovně: „Když byla těhotná, vypadala jak příšera!“

Prezidentské volby v USA 2016 na Blesk.cz ZDE

Kdo jsou děti Donalda Trumpa - Podívejte se

Fotogalerie
31 fotografií