Jakub společně s Evou Adamczykovou od prvního kola ovládá taneční parket. Pro mnohé jsou už teď jasnými vítězi, i když ne každé kolo se podle bodů umisťují na první příčce. 

StarDance si užívám na maximum, ale s rodinou teď moc nejsem. Jsou to takové dva póly, velmi extrémní, protože mě občas chytne smutek, protože nechci, aby Stardance někdy skončila. Ale když se mi vybaví děti a manželka, tak smutek mám,“ prozradil v podcastu Pivo, Sunar a Prachy Mazůch, který je ženatý s tanečnicí Monikou a společně vychovávají Elenu (7) a Jakuba (4).

„Navíc je StarDance super, protože mě po několika letech nebolí hlava. Těsně před začátkem jsem byl u neurologa, abych se ujistil, že to tady vydržím. Všechno je v pořádku,“ překvapil tanečník a majitel taneční školy MG Dance v Ostravě.

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča? David Turek, Lukáš Červený

„Prostě se všechno nakumulovalo dohromady, vyčerpání a spousta povinností, co mám běžně na bedrech, a zapomněl jsem se věnovat sám sobě. Předtím jsem také spal 7 až 8 hodin, ale stejně se ta bolest vracela. Pořád jsem si říkal, co dělám špatně a jestli takhle budu žít celý život. A najednou přišel zlom, v červenci jsem se kvůli StarDance přestěhoval do Prahy a hlava mě ještě nebolela. Nemám tolik povinností a začal jsem se věnovat sám sobě,“ tvrdí Mazůch.

„Ti, co mě znají, vědí, že jsem měl časté bolesti hlavy, byl jsem vyčerpaný a pořád jsem hledal, proč se mi to děje. A najednou je všechno jinak. Zřejmě jsem se tady naučil vše víc rozvrhnout, delegovat a vnímat sebe,“ míní Kuba. Tak snad mu to vydrží i po skončení tanečního klání a migréna se nevrátí.

Co je migréna? 

Migréna je chronické záchvatovité onemocnění, které se projevuje typickými bolestmi hlavy. Bolesti hlavy se dělí na primární a sekundární. Mezi primární bolesti patří migréna (pulzující a většinou jednostranná bolest) a tenzní bolesti hlavy (tupá oboustranná bolest, bez zvracení). 

Fotogalerie
69 fotografií

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička