Nejen na sjezdovce, ale i na tanečním parketu dokáže Eva Adamczyková pořádně zaválet. Už v prvním kole předvedla, že umí být ladná, půvabná a okouzlující. Taneční šaty jí seknou daleko víc než zimní oblečení na prkno. Navíc ve StarDance ukázala, že je nejen světovou hvězdou snowboardingu, ale i talentovanou tanečnicí.

Za každým tancem je obrovská dřina a Eva před šestým kolem ukázala krutou realitu. Ale aby to nevypadalo jako fňukání, tak to s tanečníkem Jakubem Mazůchem pojali vtipně. Všech pět tanců sportovkyně přirovnala k světovým závodům. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Jak je to s rivalitou ve StarDance? Kateřina Štíchová

„Valčík, jak to tak plulo, tak mám pocit, že to byla trať v Číně na olympiádě. Tam se tak hupká a bylo to docela v pohodě,“ zhodnotila první tanec Adamczyková. „Docela těžká byla trať v Koreji na olympiádě 2018, ale dobrá, ale byl tam i docela sešup v určitých částech, to bych přirovnala k jivu.“ 

Rumba byla možná mistrovství světa v Gruzii. Vůbec to tam nejelo a byl jsi strašně unavený. Bylo strašně moc boulí a furt si tlačil boule do finiše, ale jelo to strašně pomalu, vůbec jsem si to neužívala,“ přiznala se smíchem snowboardistka, která v Gruzii všechny své jízdy vyhrála a podruhé se stala světovou šampionkou.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

„Quickstep by mohla být trať na mistrovství svět v Solitude v Americe. Ze začátku sešup a pak to mělo takový proud jako quickstep. Běžíš a občas si hopkneš,“ tvrdí favoritka taneční show. 

„Slowox by mohla být trať na mistrovství světa v Idre ve Švédsku. Pořád technické věci a moc to nejelo, furt foukalo proti,“ vzpomíná Eva, která si odsud odvezla bronz. 

Fotogalerie
90 fotografií