Půvabná zpěvačka Tereza Mašková a její taneční partner Daniel Kecskeméti (28) ve StarDance bodují. Nejenom, že na parketě ze sebe vydávají jen to nejlepší, což pak porota hodnotí vysokými známkami, ale také jim to prostě bok po boku sluší. Růžovovlasá Tereza, interpretka písní Budu při tobě stát či Žár, mezi ostatními soutěžícími vysloveně září - a díky nádherným róbám vypadá jako skutečná dáma.

Tomu je však potřeba trošku pomoci, jelikož podle maskérů tohoto zábavného a populárního pořadu se do něj nehodí tetování. Pravda, když Tereza v druhém kole tančila rozverný jive, velká malůvka mezi jejími lopatkami, co znázorňuje berana, což je její znamení zvěrokruhu, a nejrůznější ornamenty okolo, nevadila. Však tomu byl také přizpůsoben i její pestrobarevný kostým.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mašková ze StarDance: Co vzkazuje drsné porotkyni? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Jenže ve třetím kole s Danielem předvedli quickstep, na který Tereza oblékla modré šaty s odhalenými zády... a to už se muselo s jejím tetováním něco udělat. Jak je vidět na snímcích ze zákulisí, sympatická vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar se musela svléct do podprsenky a nechat si záda zakrýt vrstvou make-upu. Pak nebylo tetování vůbec vidět! Posuďte v naší galerii sami...

 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
Fotogalerie
128 fotografií