Účast Miraie ve StarDance je zatížená tím, že zatímco během prvních dvou večerů nechyběl, ten třetí mu překazil pozitivní výsledek testu na covid. Musel zůstat v karanténě.

Během prvního kola měl ale v hledišti dokonce podporu rodiny - podívat se na něj přišla jeho matka. Zpěvák se ale docela bojí, až se přijde podívat i druhý jeho rodiče. „Ale až přijde táta, ten se jako kouká. On přijde jednou za čas i na koncert, zpravidla na ten, který je doma ve Frýdku-Místku. To se mi taky rozechvějí trochu kolena,“ přiznal v rozhovoru pro iDnes.cz. A proč bude z otce víc nervózní?

„Táta je kritik, který ale vždycky uhodí hřebíček na hlavičku, trefí to. Tím pádem kritika od něj většinou bolí. Když člověk ví, že je to konstruktivní kritika, a ne taková ta, že si rýpne za každou cenu,“ netajil se hudebník.

Ten si, co se týče účasti ve StarDance, předsezval především to, aby nevypadl hned v prvním kole. Vzhledem k tomu, že soutěž opustili jako první Pavel Trávníček (71) spolu s tanečnicí Veronikou Lálovou (30), splnilo se mu to.

S dalšími koly už to tak snadné nebude. S tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (30) jsou sice sehaný tým, ale vzhledem k tomu, že jeden soutěžní večer již vynechali, jsou v nevýhodě - nejenže nemají tolik bodů od poroty ani od diváků, ale navíc podle pravidel soutěže mohou vynechat právě jen jednou - a tak, pokud by se opět nemohli zúčastnit, znamenalo by to pro ně jasný konec. V podobné situaci jsou pak Simona Babčáková (48) s Martinem Prágrem (24). 

VIDEO: Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance Jiří Marek

Fotogalerie
83 fotografií