Richard Genzer, jenž je v desáté řadě taneční soutěže plné elegance a noblesy v porotě nováčkem, překvapil změnou image. Vizážistky StarDance se rozhodly zkrotit jeho kadeře, a on se tak v sobotu večer objevil na televizních obrazovkách v hladkém účesu. „Už to chtělo změnu, lidi si mě pletli s Jitkou Zelenkovou,“ žertoval známý komik a člen Partičky v narážce na zpěvačku, která se honosí svou pověstnou trvalou už několik desítek let.

Humorně to okomentoval i na instagramu. „Vyžehlený vlasy. Museli jsme rozžehlit puky. Peklo,“ vtipkoval u série selfíček. Jeho nová vizáž však fanoušky příliš nenadchla. Přestože se někteří nechali slyšet, že díky novému sestřihu a rovným vlasům vypadá mladší (což ocenila jistě především jeho současná partnerka Pavla), většině jeho příznivců se tato proměna spíše nezamlouvala. Některým dokonce připomínal Severuse Snapea z Harryho Pottera, kterého nezapomenutelným způsobem ztvárnil Alan Rickman (†69), další měli pocit, že vypadá jako zpěvák Michael Jackson (†50) nebo zabiják z filmu Tahle země není pro starý, jehož si zahrál Javier Bardem (50), a našli se i tací, co ho přirovnávali ke slavnému českému baleťákovi Vlastimilu Harapesovi (73).

„Vypadám jako teplej doktor ze Slunce, seno!“ všiml si sám Geňa. A jak se záhy ukázalo, nejenom on ve svých rysech našel podobu s Josefem Stárkem (†48) alias plachým doktorem Kájou, který „asi miloval“ Blaženku. „Ano!“ souhlasila s ním například rozesmátá herečka Mahulena Bočanová (52).

VIDEO: Zdeněk Troška o doktorovi Kájovi ze Slunce, seno: Roli přebral Kaiserovi!
Fotogalerie
40 fotografií