Jak již Blesk informoval, moderátor Eben sklidil kritiku od filmového kritika a recenzenta Kamila Fily (39) ohledně svých komentářů půvabných dam ve StarDance. „Z těch žen dělá objekty na čumendu. Těch výroků už má desítky a působí tedy jako starý mlsný kocour, který by si chtěl sáhnout, ale nemůže,“ pustil se Fila do oblíbeného moderátora s tím, že je sexistický.

Jak ovšem posléze ukázaly výsledky ankety mezi čtenáři, většina se kloní na stranu Ebena a jeho hlášky jim připadají spíš vtipné a lichotivé. Stejně tak se proti Filovým výrokům nyní ohradil i Aleš Háma, kterému se něco takového absolutně nelíbí. „Můžete mi někdo říct, proč se někdo pořád snaží strefovat do toho Marka? Já tomu vůbec nerozumím,“ podivoval se na instagramu herec a moderátor. „Tady už 20 let není nikdo lepší. Projevem, vzdělaností, kultivovanosti, češtinou, charakterem a pokorou!“

„To někomu vadí, že není jako on? Ano z mého profesního pohledu může někoho štvát, jak dobrý je, ale to je tak všechno. Zkuste se od něj něco naučit,“ rozčiloval se Háma a vzkázal samotnému Markovi, aby se držel. Posléze se ale omluvil svým fanouškům, že se tolik nechal unést.

Každopádně za obhajobu Ebena od nich vynadáno nedostal, naopak se k němu přidaly i další osobnosti, kterým se také řeči o sexismu nezdají. Palcem nahoru například zareagovali Monika Absolonová (43), Tomáš Trapl (55) či Lukáš Pavlásek (41). „Souhlasím s Tebou, Aleši,“ napsala herečka Eva Holubová (60).

„Naprosto s tebou souhlasím, Aleši - včera mě to tak nadzdvihlo, že jsem měl chuť někomu rozbít hubu!“ zuřil dokonce Václav Kopta (54) a nešetřil drsnými slovy. „Úspěch se neodpouští. A pak stačí, aby se našel jeden tydýt, který oficiálně ukáže prstem, a pak je ring volný. Bohužel,“ dodala posmutněle Laďka Něrgešová (43).

VIDEO: Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat? Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
115 fotografií