„Je sexistický, což znamená, že z těch žen dělá objekty na čumendu. Těch výroků už má desítky a působí tedy jako starý mlsný kocour, který by si chtěl sáhnout, ale nemůže,“ zhodnotil drsně moderátora populární StarDance filmový kritik Kamil Fila (39) a připomněl některé konkrétní Ebenovy výroky, které někomu mohou připadat neškodné a milé, ale ne každou ženu asi potěší.

Mimo jiné zmínil i větu, která zazněla v osmé řadě, když byla mezi soutěžícími i extrémně vnadná blondýnka Miluše Bittnerová (41). „Miluška pochází z Hořic a je stejně jako podkrkonošská krajina svěží a zvlněná,“ chtěl jí zřejmě moderátor složit poklonu, ale s pochopením se nesetkal. Ostatně ve stejném kole »zvlněná« Miluška i s tanečním partnerem Michalem Necpálem (32) vypadla a následně přiznala, že jí Markova poznámka nebyla moc příjemná. 

„Já jsem na narážky ohledně mého poprsí zvyklá, ale od pana Ebena mě to velmi překvapilo, až jsem byla i naštvaná. Mohl si to zrovna v případě této kultivované akce odpustit,“ postěžovala si pro Aha! hned po sobotním vyřazení. Sice to bylo v roce 2016 a mnohé se změnilo, například nedávno přivedla herečka na svět dceru Betynku, a tak má teď jistě jiné starosti. Ovšem možná jí ještě sem a tam napadne, co by se asi tak o svém těle ještě dozvěděla, kdyby v soutěži pokračovala dál. 

Možná podobně nesvá se ve StarDance v současnosti cítí i tanečnice Matouše Rumla (34) Natálie Otáhalová (19). Ta si také už v prvním kole vyslechla zajímavé postřehy o podobě svého jména se svou postavou. „Natááálie Otáááhalová,“ přeháněl schválně Eben délku samohlásek a doplnil, že když tanečnici poprvé viděl, byl spokojen. „Potěšilo mě to, protože ona tak i vypadá. Ona je celá taková natažená.“

Je dobře, že takto ji zhodnotil až po tanci, protože jinak by ji asi dost rozhodil. Už takhle na něj nechápavě koukala a ptala se: „Jako poklona, to je?“ Teprve její rozpačitá reakce vyvolala v sále salvy smíchu a potlesku, zatímco Eben se snažil z trapné chvilky vybruslit a volal:„Jo, jo! Já nevim, co by to mělo bejt? Samozřejmě, že je to poklona.“

Natálie mu tak poděkovala, ale moc potěšeně nevypadala. Naopak se zdálo, že jí to není zrovna dvakrát příjemné, ale naopak se styděla. „Kdyby se to srazilo, byla by to Božena Buchtová, nebo něco takovýho,“ dodal pak moderátor a sám se posléze bál, aby mu nějaká divačka s tímto jménem nenapsala nehezký dopis. Tanečnice mu v té chvíli věnovala trochu vytřeštěný pohled a už i Ruml po jejím boku se díval trochu zoufale. Na sociální síti ani do médií se však dvojice nijak nevyjádřila a po současných osočeních o sexismu se zatím ke stěžovatelům nepřidali, ale ani se za Ebena nepostavili.

VIDEO: Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video
Video se připravuje ...

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
104 fotografií