V divácky oblíbené show už je jen pět párů, z nichž se za měsíc jeden z nich stane králem a královnou tanečního parketu již 10. ročníku StarDance. Jeden z večerů je tradičně věnován Centru Parapple, kdy páry doplní vozíčkáři. Ale letos poprvé nebudou trojice, ale čtveřice.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr na parket přivedou na vozíku Libora Bohdaneckého a doplní je atletka Kateřina Baďurová, která s Janem Onderem v roce 2012 soutěž vyhrála.  „Vedle takovýchto lidí, jako je Libor, si uvědomuji, jak jsou oproti nám neskutečně silní i přesto, že k nim osud nebyl přívětivý. Zároveň si uvědomuji, jakými malichernostmi a zbytečnostmi se většina z nás každý den zaobírá a trápí. Važme si toho, že jsme zdraví,“ okomentovala společnou fotku biatlonistka.

Herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička zatančí s Petrou Ptáčníkovou a herečkou Veronikou Arichtevou, která tančila loni. A aby jim to lépe šlo, tak si holky ráno dopřály snídani šampionů, a to bublinky a koktejl mimózu. „Starý dobrý sobotní koleje, mimóza,“ okomentovala fotku s alkoholickým koktejlem v ruce Arichteva a Khek doplnila snímek se sklenkou sektu v ruce.

Třetí dvojicí je Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Lucii Gachi upoutaná na vozíček potěší královna tanečního parketu z roku 2008 Dana Batulková.

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková vytvořili čtveřici s Jiřím Marsínem a herečkou Janou Plodkovou, která bojovala v roce 2016. „Minulý rok jsem pro Paraple běžel, letos pro něj budeme tančit!“ pochlubil se Kovy.

Pětku uzavírá rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková. Ti se na parketu předvedou s Eliškou Šulcovou a olympijským vítězem Davidem Svobodou, který loni s Veronikou Lálovou skončil na třetí příčce. „Dneska zatančíme tango pro Elišku, tak se na vás těšíme v osm večer,“ pozval diváky Vágner.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií